3 BUAH LAGU JADI TARUHAN

Kennapa band baru sahaja menyiapkan EP mereka yang dijual dengan harga RM12. Didalam EP ini, memuatkan 3 buah lagu iaitu Rentakku, kau yang ku cintai & Perosak.

Ketiga tiga lagu ini di rakamkan di studio Route 33 Studio yang mana milik seorang pemuzik yang memang sudah tidak asing lagi dikalangan pemuzik di Kota Kinabalu iaitu Mr Tajul .

Sekiranya anda ingin mendapatkan EP ini, boleh menghubungi salah seorang ahli kumpulan ini iaitu Bebe Kenappaband. Dia akan cuba mengambil tempahan anda dan akan menghantar kepada anda.

Kennapa Band

Kumpulan yang berasal dari Kota Kinabalu Sabah ini antara kumpulan yang sedang mencari peluang untuk tampil di pentas terbuka. kalau sebelum ini, mereka tampil dengan lagu single, kini tidak lagi. Berbekalkan EP yang baru sahaja siap di keluarkan, harapan merek agar rakan rakan seperjuangan, teman teman di luar sana serta penyokong muzik tempatan dapat menjadikan EP ini sebagai koleksi.

Secara tidak langsung, ianya dapat membuatkan semangat untuk bekarya akan makin tinggi. Sejajar dengan kempen support local bands.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial