3 lagu dari Gloria Band

Dikenali sebagai Gloria band sekali lagi telah menghantarkan beberapa buah lagu baru untuk diperdengarkan kepada pengunjung & pendengar setia OnlineFM.

Antara lagu yang telah di kongsikan kepada kami adalah Imigination, Lara & PerlukanMu.Kesemuanya ada 3 buah lagu.Kalau tak silap, lagu Imigination tersebut adalah lagu pertama mereka kongsikan di onlinefm.Tapi, ianya tidak menjadi masalah.Kerana pihak pengurusan kami akan membuat telitian dan tapisan untuk setiap lagu yang bakal di mainkan.

Apapun,kami ingin mengucapkan terima kasih kepada Gloria band kerana sudi berkongsikan lagu.Diharap anda akan terus maju dan bersama sama membantu menaikkan scene muzik indie di malaysia ini.Kami juga mengharapkan support dari anda untuk memperkenalkan onlinefm pada sahabat serta band mate yang anda kenali.Ajak mereka untuk berkongsikan lagu kepada kami.

Pada yang ingin mengenali Gloria band.sila kunjungi band page mereka melalui link ini https://www.facebook.com/gloriamalaysia dan jadilah sebahagian dari Fans mereka.Semoga terhibur

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial