3 SAHABAT DARI BRUNEI

LasTrio

LasTrio adalah sebuah kumpulan muzik yang berasal dari negara Brunei.Dianggotai oleh 3 orang anak muda yang mempunyai hobi yang sama iaitu bermain muzik.Kini kumpulan ini sedang mencari peluang untuk dikenali di luar daripada negara Brunei sendiri.

Dianggotai oleh 3 orang anak muda iaitu Da-one (vox & Bassist), Harry ( Gitarist utama) & Azeem (Drummer)Muzik mereka ini berteraskan Alternative Soul & Hardrock. Dimana genra seperti ini amat mudah di dengari di negara mereka. Yang mana tidak terlalu keras untuk golongan muda seperti mereka.
single pertama mereka yuang berjudul “WALAU DALAM MIMPI” telah mendapat sambutan hangat di kalangan warga Brunei.Dimana, ramai followers mereka menanti nantikan kemunculan sinngle setrusnya. Pada bulan mei yang lepas, mereka telah melancarkan single terbaru yang berjudul “ANDAINYA”. Beserta klip videonya menerusi laman YOUTUBE.
Mari sama sama kita saksikan single kedua ini. 

Kami ucapkan jutaan terima kasih kepada LASTRIO atas kesudian mereka berkongsi lagu ini kepada kami. Dimana ianya sudah diputarkan di dalam playlist kami sejak awal mei lagi. Semoga anda berjaya di masa akan datang.

p/s
kalau sudi, boleh join event di KK nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial