3 Sarawak & 1 dari KL

Bila mendengarkan lagu Romeo & Juliet, terntaya ianya sebuah lagu yang best.Verse pertamanya membuatkan kita enjoy dan chill.Itulah kehebatan sebuah lagi band yang berasal dari kuala Lumpur iaitu Raw Discover.Terhasilnya band ini adalah cetusan idea sebuah program realiti di kaca TV baru baru ini iaitu Twisties Bingit pada tahun 2010.

Dianggotai oleh 4 orang jejaka tampan dan sememangnya berbakat dalam aliran muzik. 3 daripadanya adalah anak kelahiran negeri bumi kenyalang iaitu Sarawak.dan seorang dari kota metro politan iaitu Kuala Lumpur.

Band ini telah menghantarkan 5 buah demo mereka untuk tujuan diperdengarkan kepada pengunjung onlinefm.Antara lagu lagu yang di hantarkan kepada kami melalui email adalah seperti berikut:-

  1. Haruskah
  2. Aku
  3. Roman Cinta
  4. Mimpi
  5. Romeo & Juliet
Walaupun ianya dalam bentuk demo,namum penghasilan lagu serta penulisan lirik sangat memuaskan.Dimana ianya berkisar tentang jiwa anak muda yang di lamun cinta dan layanan perasaan.Tak hairanlah,konsep tersebut menjadi pilihan pemuzik sekarang ini.kerana ianya tak pernah lapuk di telan arus perubahan zaman.
Pada yang belum lagi menjadi fans mereka,sila klik link yang disediakan ini https://www.facebook.com/pages/RAW-Discover/132394616820582 .Jadilah salah seorang dari peminat serta mengikuuti perkembangan aktiviti muzik mereka.
Kami mengucapkan jutaan terima kepada kumpulan Raw Discover ini kerana sudi berkongsikan lagu demo mereka.Dan kami mencuba sebaik mungkin untuk memutarkan lagu lagu tersebut sebagai tujuan promosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial