3 suara

Bila cakap jak 3 suara,korang dah tentu tentu ingat lagu Jac,Shila amza & Ning kan.Hahaha,you wrong man,3 suara yang nak di share kat korang semua adalah suara suara yang bleh buat anda terpegund an ternganga mulut diba dengar.

baru baru ini,email onlinefm telah menerima satu stuff (lagu) yang mana judul lagunya SIFAR.Lagu tersebut adalah hasil ciptaan sepenuhnya ZeroPoint.O yang terdiri dari 3 orang abakt muda yang mantap iaitu Shazet Nawi & Anowl yang mana merupakan penyambung generasi muzik hip hop.

For us,kami tak pernah memilih jenis muzik atau genre muzik yang lahir dari anak anak muda sekarang ini.Kebiasaannya ianya lahir dari minat mereka terhadap sesuatu muzik.Asalkan lagu tersebut dihasilkan oleh mereka yang bernaung dibawah bendera INDIEPENDENT,pihak onlinefm secara automatiknya akan menyokong karya karya tersebut dengan memainkannya di radio atas talian kami dan menyediakan artikel berbentuk promosi terhadap stuff tersebut.

Sekiranya korang nak mengenali mereka bertiba ini,kila LIKE page mereka iaitu ZeroPoint.0 atau layari website mereka di ZPoint0.Supportlah mereka seperimana anda support band band INDIE yang lain.Warnailah negara kita yang tercinta ini dengan kepelbagaian muzik kreatif yang lahir dari generasi sekarang ini.