50 ARTIS HIP HOP UNDERGROUND AKAN BERADA DI SURIA SABAH

 

KK URBAN MUSIC 2.0 bakal menemui anda pada 31 Disember. Acara inimerupakan program yang melibatkan peminat, pengemar muzik HIP HOP tempatan khususnya sekitar Kota Kinabalu. Tidak dinafikan genra muzik ini mempunyai pengikut yang ramai dan aktif dengan aktoviti muzik masing masing. Vuma jarang dapat berkumpul dan bertemu. Justeru intu, hujung disember ini mereka bakal berkumpul dan hang out dengan karya terbaru untuk santapan para pemnat muzik hip hop.

TENZ ENTERTAINMENT adalah pihak yang tampil dalam penganjuran KK URBAN MUZIK edisi ke 2 ini nanti. Dimana TENZ ENTERTAINMENT ini diterajui oleh anak muda yang sentiasa mempunyai misi dan visi tinggi dalam membangunkan arena muzik Hip Hop sekitar Kota Kinabalu.

Pada edisi kedua kali ini pihak penganjur telah  menyediakan membuka ruang kepada beberapa artis hip hop yang mungkin tidak dikenali dalam arena mainstream tetapi cukup mempunyai pengikut yang ramai dalam arena underground. Mereka aktif dalam dunia maya dengan menghasilkan lagu lagu baru serta klip vedio yang simple tapi padu.

Kepada anak anak muda yang rasanya meminati muzik urban Hip hop ini, atau nak kenal artis artis hip hop local ini, anda dijemput datang untuk sama sama memeriahkan lagi acara. Untuk makluman anda, tiket sedang dijual dengan kadar yang amat berpatutan iaitu RM20 seorang untuk tempoh tertentu.  Dapatkan tiket anda atau ingin mengetahu info lanjut mengenai program ini, anda boleh ikuti FB mereka iaitu https://www.facebook.com/tenzentertainment/

Teruskan menyokong budaya sihat dalam seni muzik ini. Pastinya ianya satu hobi dan aktiviti yang mampu membuat anda lebih kreatif dan mampu membuka ruang dan peluang kepada generasi akan datang.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial