Alhamdulillah ianya dah selesai

Alhamdulillah, dah selesai mini program di bulan Ramadan Al Mubarak ini iaitu “Sungkai Santai” dengan crew crew & chaters onlinefm yang berlangsung di Restoran Sala Thai, Harbour City.Memang tidak menjangkakan pun yang kehadiran akan ramai kerana sepertimana yang kita ketahui dah nak dekat raya ni semua orang sibuk nak buat persiapan.

Walaubagaimana pun,ada beberapa orang yang masih malu malu nak kenalkan diri dan mereka duduk di mela yang berlainan.Tak pe,insyallah next time kita buat macam ni lagi dan pada masa itu tak de lagi simpan perasaan malu malu ya..

Beberapa keping gambar telah di muat naik kedalam page onlinefm kat FB.Kalau korang nak tengok,sila klik disini

p/s
terima kasih pada yang menghadirkan diri…