DITUNDA

DITUNDA, itulah jawapan bagi program tahunan BUSKING IN TRAIN yang di anjurkan sejak beberapa tahun lepas ini.Ada sebabnya kenapa program ini di tunda.Dimana, kami sudah mengenalpasti bahawa keadaan keretapi yang di gunakan sekarang ini memang tidak membenarkan program ini di jalankan.

sejak kebelakangan ini, pihak JKNS sering kali membuat makluman bahawa keretapi sering kamli mengamali kerosakkan dan membatalkan perjalanan dari Tg Aru menuju ke Beaufort.Anda boleh lihat dan follow FB page mereka di FB.

Untuk mengelakkan perkara yang tidak di ingini berlaku, kami selaku penganjur telah sebulat suara membuat keputusan untuk MENUNDA program ini ke satu tarikh yang akan di umumkan kemudian.Atau pun, secara detailnya, amabila keretapi sudah beroperasi seperti biasa khususnya keretapi yang baru (berhawa dingin dan kerusi kusyen).

Dari itu, kami memohon maaf atas penundaan ini.Sila maklumkan kepada rakan rakan anda yang teringin nak sertai program santai ini.Sebarang maklumat, boleh inbox kepada kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial