Drummer remaja perempuan

kalau nak sebut nama band ni,buat kita berpikir sekejap.Rupanya band ini bernama THE QUESTION.Cuma mereka mencari kelainan sedikit,almaklumlah berdarah muda.but its ok,dan ini satu cara untuk menarik perhatian pendengar serta peminat mereka yang bakal meminati konsep muzik yang mereka ketengahkan.

Band ini ditubuhkan pada 2010 . Pada mulanya mereka bermain muzik hanya sekadar untuk menghiburkan hati. Namun hasrat maju kehadapan dan menghasilkan lagu-lagu ciptaan sepenuhnya dari kami sendiri . The Quest.i.0n atau panggilan muda The Q ini dianggotai oleh 4 pemuzik iaitu Saufie( Vokalis/1st Guitar) , Dino ( 2nd Guitar) , Aripp (Bass) dan Ael ( Drummer ) .

Band ini agak berlainan sedikit daripada band-band yang ada kerana drummer kami iaitu Ael ada seorang remaja perempuan yang berkebolehan bermain drum dengan baik . Buat masa kini , kami telah pun menghasilkan lagu sendiri iaitu Hilang dan Realiti . Genre band ini lebih kearah PopPunk dan Alternative Rock . Dengan itu , marilah kita menyemarakkan lagi industri muzik tempatan dan support antara satu sama lain . Bak katah pepatah …”KALAU BUKAN KITA, SIAPA LAGI”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial