Kami cerita apa yang kami rasa

Ceita Kita, adalah demo yang baru sahaja di kongsikan oleh sebuah kumpulan yang berasal dari Kota kinabalu ini.Mereka mengelarkan nama band mereka sebagai Kalestik. Best juga dengar nama band ni kan.Dah nak sama dengan satu permainan anak anak iaitu Lestik.Apa pun,mereka masih lagi baru dan mengharapkan support dari rakan rakan seperjuangan dalam muzik scene ini.

Ditubuhkan pertengahan tahun 2012 oleh sekumpulan pelajar UITM, Kota Kinabalu.kata mereka,band mereka tercipta tanpa disengajakan.Dimana, pada asalnya main muzik hanya untuk suka suka.tetapi, mereka mencuba untuk merakamkan lagu dan membuat perkongsian di laman FB.

tanpa di sangka,sambutan dari member member amat menggalakan dan ianya membuatkan kami bersemabgat untuk melangkah satu lagi anak tangga.Dari itu, kami bersetuju untuk menubuhkan sebuah band dan mencari peluang untuk perfom di pentas gigs mahupun akustik.bergantung juga kepada penganjur.sekiranya mereka prihatin dengan bakat kami, kami ucapkan jutaan terima kasih dan amat hargai peluang yang diberikan.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai band ini, sila klik link ini https://www.facebook.com/pages/Kalestik/207085819435963 .jangan lupa untuk dengar dan komen akan lagu ciptaan mereka ini https://soundcloud.com/moh-mad/kalestik-cerita-kita-demo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial