Karnival D’Sanglau

Nampaknya fenomena memperkenalkan band band baru sudah mulai di rasai di seluruh Malaysia.Terbaru,negeri Sarawak juga tidak mau ketinggalan untuk mengadakan BATTEL OF THE BAND dimana kali ini tema mereka adalah KARNIVAL D’ SANGLAU.Kita lihat saja tema,ini dah membuatkan ada sesuatu yang pasti mengegarkan suasana masa pertandingan itu nanti.
Karnival D’Sanglau ini di anjurkan oleh D’Sanglau & Rasdan Entertaiment Group yang berpengkalan di Sarawak juga.Semestinya mereka ingin memberikan semangat pada belia belia yang suka bekarya dengan penciptaan lagu dan juga muzik tempatan.
Untuk lebih jelas,korang boleh tengok info menegani battel ini di flyers yang di sertakan.Atau korang juga boleh add Fan Page mereka di Facebook iaitu http://www.facebook.com/pages/REG-studio/111161365580976?sk=wall dan juga mereka mempunyai blogspot iaitu http://regstudio.blogspot.com.
Sekiranya kamu berminat untuk menyertai event ini,jangan tunggu lama lama.daftarlah segera kerana bukan hadiah yang kita kejar tetapi semangat ini memperlihatkan muzik sesebuah band dan juga mutu persembahan di atas pentas lah yang di nanti nantikan oleh bakal peserta dalam acara battel ini.
kami di pihak online radio tidak pernah berputus asa untuk memberikan info info terkini yang berkaitan aktiviti band band tempatan kita.Kerana kami dah anggap itu sebagai satu tanggungjawab amal kami untuk memberikan saluran secara percuma kepada yang memerlukan iaitu melalui online radio.kami juga mengharapkan semoga event ini berjalan lancar dan sudah pasti kita saling support each others sebab KALAU BUKAN KITA,SIAPA LAGI…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial