KRAKEN TAWAN PENTAS BATTLE VICTORIA BIKE WEEK 2018

KRAKEN (Romie, Wan, Lynn, Moli & Montok)

VICTORIA BIKE WEEK 2018 adalah antara program tahunan yang dinanti nanti oleh peminat kenderaan beroda dua. Bila mana ribuan penunggang motorsikal berkampung di pulau ini bagi sessi ramah mesra dan kongsi pengalaman dalam minat di menjadi hobi diwaktu lapang.

Antara pengisian acara sempena program ini adalah BATTLE OF THE BAND. Dimana pada tahun ini wang taruhan kepada peserta amat lumayan iaitu mencecah RM5000 secara keseluruhannya.

Seramai 10 buah kumpulan telah mendaftar bagi menyertai pertandingan ini. DImana antara salah sebuah pesertanya adalah kumpulan KRAKEN yang berasal dari Kota Kinabalu Sabah. berbekalkan pengalaman muzik, mereka menyeberangi laut dengan harapan dapat bertemu rakan rakan taulan di pulau mutiara itu. Siapa sangka, KRAKEN di nobatkan sebagai juara dan sekali gus membawa pulang wang tunai RM2500 beserta piala pada malam tersebut.

 

https://www.facebook.com/norhadimah.tanjong/videos/2062803047109044/?t=0

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada kumpulan KRAKEN atas kejuaraan ini. Semoga ianya menjadi pembakar semangat kepada insan insan seni diluar sana agar terus bekarya dan menggunakan peluang yang disediakan oleh para penganjur pentas battle pada masa akan datang.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial