Mereka dari Desa Sri Hartamas

Alhamdulillah baru sebenntar tadi sebuah band telah menghantarkan band profile dan 2 buah lagu kemapda OnlineFM.Sebenarnya dah lama gak kami approch band ni thru FB Page mereka.Tapi no respon,maybe mereka busy dengan show kot,tapi alhamdulillah dah dapat 2 lagu dari mereka.
Seperti yang korang lihat gambar diatas,mereka adalah Silvergun Superman yang berasal dari Desa Seri Hartamas Kuala Lumpur.menurut profile yang mereka selitkan,band ini terdiri dari saudara terdekat iaitu sepupu sepapat.Wahh,kira family band lah ni kan..

Antara lagu yang telah diuploadkan ke dalam email kami adalah BARA ‘KA & LIQUID.Pada mulanya bila dengar lagu ni memang layan habislah.Tak la heavy sangat.mulanya ingat lagu heavy,sebab nama band dah menampakkan ianya sebuah kumpulan yang memainkan lagu lagu heany.but,is a cool song

Macam ni lah,apa kata korang semua kunjungi page meraka di FB iaitu Silvergun Superman disertakan dengan butang LIKE dan hebahkan kepada kengkawan di luar sana untuk support mereka.sama samalah kita support each others sebab “Kalau bukan Kita,siapa lagi” kan..

Selain itu,anda bleh dengarkan lagu mereka di laman web kami iaitu OnlineFM dan bleh req sekiranya ada penyampai yang keudara.Sama samalah kita memeriahkan lagi industri muzik tempatan di Malaysia ini.