MIRI JADI LOKASI PERTAMA

Semenjak flyers ini mula di muat naik di FB page, ianya hampir mendapat 400 share setakat hari ini. Ini satu petanda yang bandar MIRI bakal mencipta sejarahnya tersendiri. Peminat band band lokal akan berkampung di bandar tersebut pada 6&7 Oktober akan datang. Pasti juga hotel hotel disana akan mula di tempah bagi memudahkan pengunjung yang datang jauh.

Ramai yang mencari harga tiket kapal yang murah pada awal bulan Oktober nanti. terutama sekali yang berada di luar MIRI. Kalau nak roadtrip dari Kota Kinabalu, rasanya ambik masa 7-9 jam juga la. depends dengan keadaan cuaca dan pemeriksaan di pintu masuk oleh Kastam.

Pastinya ini sebuah festival yang besar dan havoc. Dimana pemilihan tapak festival sudah menampakkan yang ianya memang bakal mendapat kunjungan beribu ribu orang. Mana tidaknya, lihat sahaja senarai band yang bakal perfom atas stage tu nanti.

Buat masa ni, sama sama kita tunggu info mengenai harga tiket yang di tawarkan. Just follow FB page mereka https://www.facebook.com/RocktoberfestBorneo/

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial