MUZIK ALTERNATIVE DARI KLANG, SELANGOR

KOYOKIE adalah band yang baru sahaja berkongsikan material dengan pihak kami. Dengan tujuan, lagu mereka dapat di mainkan di onlinefm dan di dengari oleh pendendengar yang selalu berkunjung ke laman web ini. kalau macam tu, jom kita check it out pasal band yang berasal dari Klang ini.

Dianggotai oleh Rezza sebagai vokalis, Lemek sebagai drummer, Kasnyoi sebagai gitaris dan Aiman sebagai pemain bass. 4 tenaga ini bergabung menjadikan muzik Alternative sebagai genra muzik mereka. Sememangnya genra sebegini amat di sukai oleh mereka yang inginkan muzik yang ada kelainan. kebiasaannya pemilihan sesebuah genra tersebut bergantung kepada mereka yang yang bermain mzik itu sendiri.

KOYOKIE kini dalam proses menyiapkan EP pertama mereka. Yang mana memuatkan 5 buah lagu ciptaan mereka sendiri iaitu ( Muzik muzik, Urusan, Buaya Kancil, Ugly & Yang kedua).  Diharap EP ini akan cepat siap dan boleh di persembahkan kepada pengungung gig magupun di jual secara online. Jangan lupa dengarkan lagu “BUAYA KANCIL” yang akan keudara di onlinefm dalam masa terdekat ini.

Kepada yang nak kenal akan band ini, jangan lupa LIKE & FOLLOW page mereka di FB. Cari sahaja https://www.facebook.com/koyokie/

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial