PEMAIN GITAR “RTM SABAH” BERKONGSI ILMU DAN PENGALAMAN

Berita baik buat mereka yang berminat bermain gitar, khususnya gitar elektrik. Jangan lepaskan peluang untuk bertemu dengan salah seorang gitaris yang cukup dikenali di pentas konsert konsert  besar sekitar Sabah. Khususnya penganjuran melibatkan Radio Televesyen Malaysia atau RTM.

Romeo Jaibet bakal berkongsi pengalaman beliau serta bakal memberikan tips tip bermain gitar yang betul dan sesuai bagi anda. tak perlu risau kerena klinik gitar ini adalah PERCUMA. Penganjur utama bagi program klinik gitar ini adalah sebuah pusat pembelajaran muzik swasta yang terletak di kawasan Kota Kinabalu yang dikenali dengan nama MUSIC MONSTER ACADEMY

Music Monster Academy ditubuhkan pada tahun 2013 lagi. Akademi muzik ini mempunyai tenaga pengajar yang bertauliah dan cukup berpengalaman dalam bidang muzik. Selain itu, ruang pembelajaran di akademi ini cukup memuaskan dan selesa bagi para pelajar menimba ilmu. Jadi kepada anda yang berminat untuk mendapatkan ilmu ilmu bermain gitar bersama gitaris RTM ini, jangan lupa tarikh dan lokasi klinik ini. Maklumat lanjut, sila hubungi nombor yang tertera di poster diatas.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial