PENCARIAN RAJA & PERMAISURI AKAN BERMULA

Sebuah lagi program bakal di anjurkan bagi memeriahkan suasana hiburan muzik tempatan khususnya di Kota Kinabalu Sabah. Ini tercetus daripada beberapa orang pemerhati dan blogger kepada aktiviti muzik yang mana merupakan sumber informasi kepada pihak Onlinefm.

KING & QUEEN ACOUSTIQ  COMPETITON 2017 akan di laksanakan pada awal bulan Febiari tahun hadapan. Dimana, pihak kami ingin mencari RAJA & PERMAISURI yang bakal memabawa balik wang tunai sebagai ganjaran utamanya. Selain itu, trofi dan sijil penyertaan.

Pertandingan ini HANYA mencari pemenang pertama sahaja. Tiada kedua atau ketiga. Pihak penganjur akan cuba membuatkan jumlah wang tunai atau hadiah utama tersebut lagi lumayan.

Untuk mengikuti perkembangan lanjut mengenai pertandingan ini, sila klik link ini https://www.facebook.com/events/1820824294827457/ . Sesudah itu, pilih INTERESTED atau GOING. Secara otomatik, anda akan menerima info info terbaru di notifikasi FB anda.

Atau, anda juga boleh menghubungi nombor telefon yang tertera di dalam poster di atas untuk mengetahui secara on the spot.

Kami memohon sokongan anda agar program ini dapat sambutan dan ramai penyertaan. Sekiranya sambutan menggalakan, kami akan melaksanakannya kesetiap daerah daerah terpilih. Insyallah..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial