PENYANYI UNDERGROUND BUKA BUSINESS BARANGAN KULIT

ATAN@Buzzing Joker

Kumpulan Buzzing Joker merupakan sebuah kumpulan muzik underground yang memang sudah dikenali sejak lewat 90an. Muzik yang di bawa dan corak persembahan di pentas gig memang menjadi minat anak anak sekitar daerah Keningau dan yang hampir dengannya. Tidak kira di pentas gig mahupun pentas terbuka.

ATAN merupakan vokalis kepada kumpulan ini. Juga merupakan anak jati kelahiran daerah Keningau. Dia juga antara tulang belakang dalam keujudan Buzzing Joker dari dulu hingga kini. Bukan sahaja bakat dalam seni muzik, ATAN juga mempunyai bakat dalam menghasilkan barangan berbentuk produk. Antara produk yang telah di hasilkan oleh ATAN adalah…

Dopmet Kulit
Dompet kulit
Dompet kulit
Dompet kulit jahit tepi
sarung pemetik api
Diperbuat daripada kulit lembu
Key chain sulam
Anak patung
Sling Bag
Beg 

Bukan itu sahaja, malah banyak lagi produk produk yang dihasilkan olehnya menggunakan konsep DIY. Ketelitian dan keaslian seni yang dihasilkan oleh ATAN memang bukan mudah diperolehi sekarang ini. Hobi yang amat mendalam dalam menghasil kan benda benda ini yang mendoronya untuk menjadikan sumber pendapatan.

Atan

Malah, anda boleh menempah barangan yang anda minat mengikut citarasa yang anda idamkan. Hanya perlu hubungi ATAN menerusi FB beliau iaitu BUZZ ATAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial