RANCANGAN INI SUDAH MASUK EDISI KE-8

Sedar tak sedar, program ini sudah masuk kali kelapan penganjurannya secara online. Penglibatan pemain gitar sekitar Sabah merupakan intipati akan penganjuran program santai ini. Dengan hanya menghantar link youtube video persembahan gitar solo, anda sudah layak diselitkan sepagai peserta bagi mengsis slot setiap bulan. Pada bulan ini, Bro Langau selaku host rancangan telah menetapkan tema lagu rock 80-90an iaitu MEGA,EXIST,HEADWIND dan EKAMATRA.

Onlinefm juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada para pemain gitar yang sentiasa mengikuti perkembangan serta rancangan ini. cadangan demi cadangan telah kami terima dalam menjadikan program ini lebih mendapat perhatian ramai khususnya gitaris diluar sana. Semoga dengan adanya platform ini sedikit sebanyak dapat memberi semangat kepada para peserta lebih kerap berlatih dan memperbaiki skill individu dalam bermain gitar.

Untuk mengikuti rancan ini, anda boleh klik link iniĀ https://www.facebook.com/events/369275957851679/permalink/376083013837640/

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial