ROUNDOFF 40 BAWA BEKAL KE JOHORE BAHARU

Mereka antara band punk rock yang mewarnai pentas pentas gig sekitar Kota Kinabalu sejak kebelakangan ini. Malah anak anak muda ini tidak pernah kenal erti penat atau mudah mengalah. Disaat ekonomi yang getir untuk jualan CD, mereka tetap bersemangat menghasilkan karya karya baru untuk di perdengarkan kepada penyambung warisan muzik punk rock akan datang.

Tangal 7 Julai akan datang, mereka antara band punk rock yang tersenarai didalam gig yang bakal berlangsung di Johore baharu ini. Sudah tentu, ini adalah peluang terbaik bagi anak anak muda ini memperlihatkan apa yang ada pada ROUNDOFF 40. Peluang sebegini rupa adalah amat di nanti nanti bagi mana mana band yang ujud. Dimana dapat perfom di tempat orang.Justeru itu, mereka telah menyiapkan bekalan untuk warja Johore baharu nanti.

EXTREMLY PLUCKED “Deluxe Edition” telah pun siap sepenuhnya dan bakal di bawa ke JB pada bulan hadapan. Ianya merupakan karya 100% mereka sendiri untuk santapan para pengikut muzik beraliran punk rock. Sekiranya anda meminati muzik ini, jangan segan silu untuk mengenali band yang berasal dari daerah KUDAT ini. Follow fb mereka iaitu https://www.facebook.com/pg/RoundOff-40-167204843309498/

 

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial