Terbaru dari Dahn Abas

Bleh tahan  lah mamat ni,memang aktif buat lagu dimana kesemua lagu lagunya blehdikatakan maintain dari segi masa penciptaanya.Maksudnya,ideanya tak pernah kering dari melahirkan lirik lirik lagu yang sesuai dengan jiwa beliau sendiri.

Dahn Abas yang sinonim dengan slogan TRY @ ERROR baru baru ini telah menghasilkan 2 buah lagu baru beserta klip vedionya tersendiri.Lagu tersebut sudah pun berada di dalam email kami dan dalam masa terdekat ianya akan di muat naik kedalam server dan anda boleh dengarkan lagu tersebut keudara sebanyak 5-10 kali dalam sehari.

Lagu BONEKA & HERO adalah taruhan beliau pada masa yang terdekat ini.Tetapi,hanya lagu HERO sahaja yang baru siap klip vedionya.kami yakin dia sentiasa akan menyediakan klip vedio seterusnya bagi lagu BONEKA.

Apa kata korang cekidout klip vedio lagu HERO ini…

Kalau nak bagi komen atau nak bagi kata kata semangat,korang bleh post kat sini

p/s
semoga beliau akan terus berkarya dan menghasilkan sesuatu yang lebih segar dari minda seorang belia yang berwawasan…