WEDDING OF THE YEAR 2016

SELAMAT PENGANTIN BARU, itulah ungkapan kebiasaannya yang kita ucapkan kepada kedua mempelai yang bakal bersanding di atas pelamin.Dimana, zaman sekarang ini, penuh dengan kecanggihan gadjet & media sosial.Kesemua acara perkahwinan boleh disaksikan oleh satu dunia.

Pada hujung minggu ini, beberapa rakan pemuzik kita akan naik pelamin.mereka adalah..

Wandy@Drummer Rock n Soul

Wandy punya kad jemputan paling unik.Seakan akan boarding pass.Almaklumlah,kalau karier di dalam pesawat ni.memang tidak boleh lari dari kebiasaanya.kan bagus kalau mereka bersanding dalam flight.Boleh kami naik dan feel it together gather..

Prop@ Vox Ariez

Difahamkan, vokalis kepada kumpulan Ariez ini akan bersading di dewan serbaguna Sembulan.Dimana ramai kenalan sudah menerima kad jemputan dan sedang membuat strategi untuk mengatur masa untuk hadir kedalam semua majlis ini.

Dan antara bakal  paling havoc tahun ini pastinya drummer kumpulan metal sabah tak lain dan tak bukan KISS@Mereejen…
Kiss@Merejeen
Kami yakin dan pasti, ramai kenalan drummer ini bakal menghadiri majlis perkahwinannya pada 28 mei ini.ramai yang menanti saat manis Abang Long ini naik pelamin.Kisah percintaan zaman persekolahan akhirnya di atas pelamin.Satu jangma masa yang mencabar kesetiaan dan keikhlasan bagi lelaki dan wanita.
Apapun, kami nak ucapkan kepada bakal pengantin ini SELAMT PENGANTIN BARU kepada mereka bertiga.Semoga kekal hinngga ke anak cucu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial