Youth Fest 2011

Tune talk Mobile Prepaid telah menganjurkan satu acata muzik iaitu Youth Fest 2011 dimana bakal menampilkan beberapa buah band tempatan untuk menghangatkan suasana programm tersebut.Acara ini akan berlangsung selama 4 hari iaitu pada secara berturut turut.akan tetapi tempatnya akan berubah dimana acara pertama akan berlangsung pada 29-30 April 2011 iaitu hari jumaat ini bertempat di Park City Mall, Bintulu, sarawak.Manakala pada 1-2 mei 2011 iaitu hari Ahad dan Isnin akan berlangsung di Bintang Megamall yang terletak di Miri, Sarawak.
Kepada warga belia yang ada di Sarawak,jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan beberapa band tempatan yang beraksi di pentas tersebut.Antaranya band Days Of Fire yang mana mereka juga telah berkongsikan INFO dan lagu mereka di ruangan I-Song.Untuk mendengarkan lagu mereka,hanya klik http://www.on9fm.net/harihariapi dan korang boleh baca serba sedikit mengenai band ini.
Sepertimana yang tertera di Flyres ini,ada persembahan dari artis luar negara iaitu dari Australia.Jadi,inilah masa korang nak sedut skill,perfomance atau apa sahaja dari international act tuk di serapkan dalam jiwa pemuzik untuk menghebatkan lagi mutu mainan korang.
Apa apa pun,aku nak wish Gud luck tu organiser event ini terutamanya pada band Day Of fire atas peluang korang dapat naik stage.Jangan lupa infom kat band2 lain tuk join website kite orang as a suppoters of local bands Malasysian.Boleh kan..:)